SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE SPACE

The architecture of the place is modestly coordinated and offers space for interaction and concentration. Due to its location and window facade, the facilities are in direct connection with the city. Whilst outside the city pulsates, one can experience the history of the premises in the groundfloor; the old, heavy vault door in the basement, bears witness to its former role as a bank branch. The Salon offers space for temporary rentals – the excess revenue from which benefits the cultural work at the site and contributes to the cost of the premises.

christopher@salonammoritzplatz.de

Please send inquiries directly to:
christopher@salonammoritzplatz.de

You can find more information in our Factsheet.

GROUND FLOOR GROUND FLOOR GROUND FLOOR GROUND FLOOR GROUND FLOOR GROUND FLOOR GROUND FLOOR

Der Raum

Whilst outside the city pulsates, one can experience the history of the premises in the Salon.

BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT BASEMENT

The old, heavy vault door in the basement bears witness to its former role as a bank branch.